" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Ref – Ostatici ostili (1994) Filme online HD 720P

The Ref – Ostatici ostili (1994) Filme online HD 720P

Loading...

Intr-un satuc din Conneticut , Lloyd si Caroline Chasseur (Kevin Spacey si Judy Davis) se afla la o sedinta in Ajunul Craciunului , sedinta nu decurge asa cum ar trebui si problemele se vad . Caroline a avut o aventura , iar Lloyd este foarte suparat din cauza asta dar si din cauza problemelor pe care le are cu fiul sau , Jesse (Robert J. Steinmiller Jr.) . Consilierul , Dr. Wong (B.D. Wong) , incearca sa ii impace , dar , fiind meseria lui , refusa sa ia parte vrunuia .

Intre timp un infractor numit Gus (Denis Leary) se afla in plina actiuna pentru a fura niste bijuteri dintr-o casa in care a intrat violent , cu toate acestea el declanseaza alarma si se deschide o trapa prin care ajunge la subsol . Incercand sa scape din casa , Gus este muscat de un caine de picior , insa masina cu care trebuia sa fuga condusa de partenerul sau Murray (Richard Bright) , nu mai este .

Incercand sa fuga da peste Lloyd şi Caroline . Amenintandu-i pe cei doi cu arma , Gus le spune celor doi sa il conduca unde sta . Pe parcurs , Caroline si Lloyd continua sa se certe , iar Gus a devenit un arbitru pentru cei doi spunandu-le mereu sa taca . Politia efectueaza blocaje pentru a il gasi pe Gus si pune pe capul sau o mare recompensa . Intr-un final ajunsi acasa , ei nu se opresc din cearta chiar daca un infractor ii ameninta cu arma .

Filmul The Ref – Ostatici ostili (1994) Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »