" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / The Russia House (1990) Filme online HD 720P

The Russia House (1990) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Russia House (1990) Filme online HD 720P incepe cu Bartholomew Barley Scott-Blair (Sean Connery) , directorul unei firme de ziare se afla intr-o calatorie de afaceri in Moscova . El participa la o intrunire a scriitorilor unde discuta despre incetarea tensiunilor cu Vestul . Un barbat misterios cunoscut drept Dante (Klaus Maria Brandauer) il asculta cu mare atentie . Dante ii cere mai tarziu lui Barley sa promita ca va face lucrul corect in cazul in care se va ivi vreo oportunitate . Cateva luni mai tarziu , neputand sa dea de Barley , o frumoasa femeie sovietica pe nume Katya Orlova (Michelle Pfeiffer) ii cere publicistului Nicky Landau (Nicholas Woodeson) sa-i dea acestuia un manuscris important .

Landau arunca o privire peste manuscris si il duce , in schimb , autoritatilor britanice . Manuscrisul este , de fapt , un document care detaliaza capacitatea Uniunii Sovietice de-a porni un razboi nuclear . O ancheta dezvaluie faptul ca Dante este , de fapt , renumitul fizician sovietic Yakov Saveleyev , autor al acelui manuscris . Ofiterii de informatii britanici il localizeaza pe Barley la casa lui de vacanta din Lisabona si il interogheaza cu privire la Katya .

Acestia realizeaza ca Barley stie tot la fel de putine lucruri despre ea sau manuscris precum ei . MI6 descopera ca manuscrisul este de-o importanta vitala si pentru CIA , iar ambele agentii isi doresc ca Barley sa lucreze pentru ele . Agentul britanic Ned (James Fox) ii ofera apoi lui Barley niste sfaturi si practici fundamentale de spionaj pentru a le folosi in avantajul lor . Barley se intoarce in Uniunea Sovietica pentru a-l gasi pe Dante si sa confirme ca este un informator cu intentii bune . El se intalneste apoi cu Katya de care este imediat vrajit .

Filmul The Russia House (1990) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »