" />
Home / Filme / Movie / Dragoste / The Scarlet Letter – Litera stacojie (1995) Filme online

The Scarlet Letter – Litera stacojie (1995) Filme online

Loading...

In anul 1667 , in Massachusetts Bay Colony , un armistitiu fragil se creeaza intre localnicii Puritani si vecinii lor , Algonquienii . Capetenia Metacomet (Eric Schweig) isi succede tatal dreptlider al comunitatii sale chiar cand o noua colonista pe nume Hester Prynne (Demi Moore) soseste pe calea marii tocmai din Anglia . In timp ce Hester isi asteapta sotul sa ajunga – acesta urmand sa soseasca in curand – ea ajunge sa se indragosteasca de un tanar ministru pe nume Arthur Dimmesdale (Gary Oldman) .

Atunci cand apare informatia cum ca Roger Prynne ar fi fost cel mai probabil ucis de catre Nativii Americani , cei doi isi oficializeaza relatia si formeaza un cuplu de nedespartiti . Ramanand insarcinata cu copilul lui Arthur , Hester este vazuta ca o paria si ajunge sa fie intemnitata pentru indiscretia ei . Arthur intentioneaza sa isi recunoasca la randul sau pacatul chiar daca acest lucru ar insemna ca il va paste o pedeapsa cu moartea , insa Hester il convinge sa nu faca asta .

Condamnata sa poarte un insemn cu litera „A” de la „adulter” , Hester este ostracizata de public si este intotdeauna urmarita de un baiat care sa observe fiecare pas pe care-l face si sa raporteze autoritatilor in cazul in care ea comite vreo neregula . Intre timp , sotul lui Hester apare ca din neant , dovedindu-se faptul ca el si-a petrecut ultima perioada din viata in captivitate ca prizonier de razboi . Afland despre scandalul in care este implicata sotia lui , el adopta fictiva identitate de „Dr. Roger Chillingworth” si incepe sa il caute pe amantul acesteia .

Filmul The Scarlet Letter – Litera stacojie (1995) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »