" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / The Secret War of Harry Frigg – Razboiul secret al lui Harry Frigg (1968) Filme online

The Secret War of Harry Frigg – Razboiul secret al lui Harry Frigg (1968) Filme online

Loading...

Cativa generali de brigada (americani , britanici si francezi) sunt luati prizonieri pe neasteptate de catre italieni in timp ce se certau pe seama unor tactici militare intr-o sauna , lucru care devine un dezastru in materie de relatii publice . Ei sunt tinuti intr-o vila italiana transformata intr-o inchisoare de top de catre colonelul italian Ferrucci . Fiind toti de acelasi grad , niciunul nu poate sa comande si sunt nevoiti sa conceapa un plan de evadare care esueaza lamentabil .

Cei de la sediu concep la randul lor un plan de-ai elibera pe acestia trimitandu-l acolo pe Harry Frigg (Paul Newman) . Frigg este un soldat din armata americana care s-a fofilat mereu din a-si indeplini indatoririle militare . Incepator fiind , lui i se promite o avansare in grad de sergent daca reuseste sa ii elibereze pe generalii tinuti prizonieri . Acceptand misiunea , Frigg este avansat maior general pentru a putea sa fie mai mare in grad decat cei pe care urmeaza sa-i elibereze si ca acestia sa i se supuna .

Parasutat pe terenul inamic , Frigg se lasa capturat si este intemnitat in aceeasi inchisoare ca si generalii . In timp ce la inceput sunt sceptici cu privire la gradul sau militar , el le spune cateva secrete personale despre ei pe care doar un ofiter de rang superior le-ar putea cunoaste . Frigg descopera un pasaj secret din dormitorul sau care duce spre o camera dincolo de gardurile din imprejur pe care intentioneaza s-o foloseasca pentru a evada cu restul generalilor , dar planul sau este pus in asteptare atunci cand se implica romantic cu Contesa Francesca de Montefiore , proprietara castelului unde sunt tinuti prizonieri .

Filmul The Secret War of Harry Frigg – Razboiul secret al lui Harry Frigg (1968) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »