" />
luni , august 21 2017
Home / Filme / Movie / Aventura / The Space Between Us (2017) Filme online HD 720P

The Space Between Us (2017) Filme online HD 720P

loading...

Filmul The Space Between Us (2017) Filme online HD 720P incepe cu o nava spatiala care porneste intr-o prima calatorie de colonizare a planetei Marte , dupa decolarea navei si parcurgerea jumatatii de drum echipajul navei afla ca la bord se afla si o femeie insarcinata . La scurt timp dupa ce nava aterizeaza pe Planeta Rosie , femeia moare din cauza unor complicatii , reusind totusi sa aduca pe lume primul om nascut pe Marte , insa fara a dezvalui cine este tatal .

Astfel incepe extraordinara viata a lui Gardner Elliot , un adolescent extrem de inteligent si curios , care pana la varsta de 16 ani nu i-a intalnit decat pe cei 14 savanti care il cresc pe Marte intr-un mod total neconventional . Cautand indicii despre tatal sau si planeta sa de origine , Gardner leaga o prietenie online cu Tulsa , o adolescenta din Colorado .

Cand baiatul are ocazia de a merge pe Pamant acesta este total nerabdator pentru a „explora” toate lucrurile pe care le-a citit in carti , insa odata ce isi incepe explorarea , oamenii de stiinta descopera ca inima lui nu rezista gravitatiei Pamantului . Dornic sa-si gaseasca tatal , adolescentul fuge de echipa de cercetare si porneste impreuna cu Tulsa intr-o cursa contra cronometru pentru a afla misterul din spatele existentei lui si a locului in care ar trebui sa traiasca in Univers .

loading...

Filmul The Space Between Us (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

loading...

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »