" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / The Swap (2016) Filme online HD 720P

The Swap (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul The Swap (2016) Filme online HD 720P incepe cu Jack Malloy care este un tanar jucator de hochei si Paytin List aceasta este o tanara campioana la gimnastica ritmica , cei doi nu au nimic in comun iar scara lor sociala este diferita deparece unul este mai popular iar celuilalt nici nu ii pasa de popularitatea in liceu . Jacob traieste in umbra fratilor sai mai mari care sunt niste hocheisti de succes si a tatalui sau care este un mare antrenor , dar acesta vrea sa fie un jucator la fel de bun ca fratii lui si la fel de cunoscut ca tatal sau .

Payton se pregateste pentru campionatul de gimnastica ritmica dar are o mica problema cu iubitul ei . Cand un schimb de mesaje despre a cui viata e mai buna scapa din mana celor doi , intre Payton si Jacob are loc un transfer in viata reala , a unuia in locul celuilalt . Astfel , pe masura ce fiecare incearca sa intre cat mai bine in rolul celuilalt in viata reala , Payton trebuie sa faca fata experientei unei fratii si discutiilor complet fara sens pentru ea , despre hochei .

Iar Jacob ajunge sa descifreze codul fetelor si traieste experienta unei zile relaxante cu fetele la spa si alte masaje de infrumusetare . In incercarea acestora de a reveni la normal , fiecare recapatandu-si corpul cei doi incep sa invete lectii valoroase despre viata lor iar pe langa acest lucru incep sa aiba un respect mult mai mare unul fata de celalalt !

Filmul The Swap (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »