" />
miercuri , septembrie 30 2020
Home / Filme / Movie / Drama / The Thirteenth Tale (2013) film online subtitrat

The Thirteenth Tale (2013) film online subtitrat

Loading...

Biografa Margaret Lea (Olivia Colman) soseşte acasă la faimoasa novelistă Vida Winter (Vanessa Redgrave). Ea a fost invitată să rămână acolo pentru a o ajuta pe Vida să-şi scrie biografia înainte de-a muri de cancer. Margaret este ezitantă deoarece Vida este recunoscută pentru faptul că povesteşte de fiecare dată diferit atunci când este întrebată despre trecutul ei în diversele interviuri pe care le oferă, astfel că solicită informaţii veritabile din înregistrări publice. Vida îi spune că numele său adevărat a fost Adeline March, iar ziarele locale au relatat despre incendiul care i-a mistuit casa familiei când avea 17 ani.

Ea dovedeşte în plus acest fapt arătându-i o cicatrice în formă de cheie pe care o are pe mână. Fiind satisfăcută de faptul că de această dată îi spune adevărul, Margaret începe să o asculte pe Vida care-i povesteşte evenimentele ce au condus către incendiu. Ea a crescut în Angelfield, vila aflată în paragină a familiei sale, împreună cu sora geamănă Emmeline.

Mama lor Isabelle a fost distrasă de abuzurile pe care le-a suferit din cauza fratelui său Charlie şi a fost apoi dusă la un institut de boli mintale astfel că fetele au rămas de capul lor devenind retrase şi antisociale. Lor li se angajează apoi un tutore care, însă, are foarte puţin efect asupra comportamentului fetelor. Aceasta discută cu un doctor local despre fete şi vine cu ideea ca gemenele să fie separate ca un experiment pentru a vedea dacă li se îmbunătăţeşte comportamentul. Efectul este contrar, însă, deoarece ambele au inimile frânte în urma despărţirii.

Filmul The Thirteenth Tale (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »