" />
luni , septembrie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / The Wall – Zidul (2017) Filme online subtitrate in romana

The Wall – Zidul (2017) Filme online subtitrate in romana

Loading...

Filmul The Wall – Zidul (2017) Filme online subtitrate in romana incepe cu sergentul din Armata Statelor Unite ale Americii Shane Matthews , un lunetist de elita , este trimis sa investigheze un santier unde se construieste o noua statie de forare in desertul Irakian . El este insotit de un camarad pe nume Allen Isaac , la randul sau Sergent . Cei doi asteapta cu rabdare timp de 22 de ore la un punct de supraveghere , iar apoi concluzioneaza ca locul este liber , lipsit de orice potentiale pericole . Matthews se duce sa ia statiile radio de la garzile de securitate decedate , insa este impuscat de Juba , un lunetist irakian .

Isaac incearca sa se duca sa-l ajute pe muribundul Matthews , dar este si el impuscat in picior si statia radio ii este defectata de glont , la fel ca si sticla sa de apa . Singur , Isaac incearca sa se adaposteasca in spatele unui zid instabil pentru a-si ingriji rana . Inainte de acest incident , Juba a luat o statie radio de la una dintre victimele sale precedente si o foloseste acum pentru a comunica cu Isaac , pretinzand ca ar fi un soldat aliat de rang inalt aflat intr-o alta locatie .

Isaac incearca sa sune la sediu pentru a cere ajutor , numai ca semnalul de la statia sa radio deteriorata este foarte slab si nu poate sa comunice cu oamenii din baza . El incearca sa-si repare antena de la statie cu una de la alta statie si afla ca intre timp Juba a folosit informatia de mai devreme pentru a cere ajutoare , fiind , de fapt , o capcana de-a atrage mai multe persoane in zona respectiva ca sa le ucida . Pe langa The Wall – Zidul (2017) Filme online subtitrate in romana echipa CinemaSfera va mai recomanda si I, Tonya (2017) Filme online subtitrate !

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »