" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / The Whistleblower (2010) Filme online HD

The Whistleblower (2010) Filme online HD

Loading...

Kathryn Bolkovac este ofiter de politie din Lincoln , Nebraska , ce accepta o oferta de-a lucra impreuna cu Politia Internationala a Natiunilor Unite in Bosnia si Hertegovina de dupa razboi pentru o companie britanica numita Democra Security (un pseudonim pentru DynCorp International) . Dupa ce reuseste avocateste sa apere o femeie musulmana care a fost supusa abuzurilor domestice , Kathryn este pusa lidera diviziei pentru probleme ale femeilor abuzate . Raya , o tanara ucrainianca , si prietena ei Luba , sunt vandute de o ruda unui grup de traficanti de carne vie bosniac .

Raya reuseste sa scape impreuna cu Irka , o alta fata obligata sa se prostitueze , si apoi sunt trimise la un adapost pentru femeile care au fost victime ale traficului de carne vie . In timp ce ancheteaza cazul lor , Kathryn dezvaluie o retea de sclavie sexuala cu implicatii inimaginabile , utilizat de oameni de rang inalt din toata lumea (inclusiv din America) . Ea le convinge pe Raya si Irka sa depuna marturie la proces impotriva celor care le-au obligat sa se prostitueze , garantandu-le siguranta .

Cu toate acestea , un oficial ignorant al Natiunilor Unite o lasa pe Irka la granita dintre Bosnia si Serbia atunci cand aceasta nu poate sa prezinte un pasaport . Un ofiter corupt profita de ocazie si ii anunta pe traficanti de toata situatia si acestia o rapesc din nou pe Raya si o tortureaza . Cu toate ca este din nou salvata din padure de catre Kathryn , Irka este mult prea speriata pentru a mai continua cu procesul . Cand supune atentiei Natiunilor Unite acest scandal , Kathryn descopera ca totul a fost musamalizat pentru a proteja anumite contracte lucrative .

Filmul The Whistleblower (2010) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »