" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / The Witches of Eastwick – Vrajitoarele din Eastwick (1987) Online subtitrat

The Witches of Eastwick – Vrajitoarele din Eastwick (1987) Online subtitrat

Loading...

Filmul The Witches of Eastwick – Vrajitoarele din Eastwick (1987) Online subtitrat incepe cu  Alexandra Medford (Cher) , Jane Spofford (Susan Sarandon) si Sukie Ridgemont (Michelle Pfeiffer) sunt trei femei nesatisfacute de viata lor ce locuiesc in pitorescul oras Eastwick , Rhode Island . Alex este sculptor si mama singura a unei fete ; Jane este o profesoara de muzica recent divortata care nu poate sa conceapa copii , iar Sukie are sase fete si lucreaza la un ziar local unde are o rubrica speciala . Cele trei prietene si-au pierdut toate barbatii (al lui Alex a murit , al lui Jane a divortat , iar Sukie si l-a parasit pe al ei) .

Nestiind faptul ca sunt vrajitoare , cele trei femei formeaza o adunare unde isi impartasesc fanteziile referitoare la barbatul ideal pentru ele . Un barbat misterios (Jack Nicholson) soseste in oras si provoaca rumoare in randul locuitorilor atunci cand cumpara un obiectiv marcant al orasului : Vila Lennox . Sosirea acestui strain enicmatic ii fascineaza pe locuitorii orasului , insa nu si pe Felicia Alden (Veronica Cartwright) , sotia religioasa devotata a editorului ziarului unde lucreaza Sukie , Clyde Alden (Richard Jenkins) .

Intr-o noapte , la unul dintre recitalurile lui Jane , strainul isi face aparitia si se da in spectacol , lucru care conduce la si mai multe barfe . Dupa recital , Jane primeste un buchet de flori cu initiala D scrisa pe el . Acest lucru o face pe Sukie sa isi aminteasca ceva si ajunge la concluzia ca barbatul se numeste Daryl Van Horne . In zilele urmatoare , Daryl incepe sa le curteze pe toate cele trei femei si reuseste sa le suceasca mintile acestora in moduri neobisnuite . Pe langa The Witches of Eastwick – Vrajitoarele din Eastwick (1987) Online subtitrat echipa noastra va mai recomanda si The Lodgers (2018) Film online HD subtitrat in Romana !

Filmul The Witches of Eastwick – Vrajitoarele din Eastwick (1987) Filme online HD 720P Online subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »