" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / The Zookeeper’s Wife (2017) Filme online HD

The Zookeeper’s Wife (2017) Filme online HD

Loading...

Filmul The Zookeeper’s Wife (2017) Filme online HD incepe cu Dr. Jan Żabiński (Johan Heldenbergh) si sotia lui , Antonina (Jessica Chastain) , sunt ingrijitori la gradina zoologica din Varsovia , una dintre cele mai prolifice gradini zoologice din Europa anilor ’30 . In calmul lunii septembrie a anului 1939 , Antonina deschide portile gradinii zoologice . Cu cateva ore inainte de-a se deschide portile gradinii zoologice , o multime de oameni deja s-a adunat pentru a admira speciile de animale expuse . In data de 1 septembrie , 1939 , Antonina si fiul ei , Ryszard , sunt martorii unui bombardament aerian atunci cand fortele germane invadeaza Polonia .

Gradina Zoologica nu este nici ea crutata ; bombele cad asupra custilor si ucid o multime de animale . Pe masura ce rezistenta poloneza colapseaza in fata invadatorilor , Dr. Heck soseste la gradina zoologica si o implora pe Antonina sa-l lase sa salveze speciile foarte rare . Ea accepta cu ezitare , insa apoi realizeaza ca motivele acestuia sunt cam suspecte . Cum iarna se apropie , Heck apare din nou , iar de aceasta data el vrea sa macelareasca animalele ramase in custi .

El considera acest lucru ca fiind un act de clementa deoarece vor muri in chinuri din cauza frigului . Varsovia devine curand un loc terifiant , iar evreii sunt persecutati de nemti si trimisi in ghetouri . Purtand banderola cu Steaua lui David , doi dintre prietenii evrei ai lui Zabinski , Maurycy Fraenkel (Iddo Goldberg) si partenera acestuia , Magda Gross (Efrat Dor) , cauta un loc sigur nu doar pentru ei ci si pentru colectia de insecte a unui prieten de-al lor . Antonina face o oferta neobisnuita pentru a o adaposti pe Magda intr-un dulap din pod .

Filmul The Zookeeper’s Wife (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »