" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / Titanic (1997) Filme online subtitrate

Titanic (1997) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Titanic (1997) Filme online subtitrate are 11 premii si 3 nominalizari Oscar , 4 premii si 4 nominalizari Globul de Aur , 4 nominalizari BAFTA , un premiu si o nominalizare Academia Europeana de Film . 10 aprilie 1912 . Tehnologia furniza un sir de miracole de doua decenii , iar oamenii incepeau sa nu mai aprecieze aceasta spirala de evolutie nesfarsita . Ce putea sa dovedeasca dominatia omului asupra naturii daca nu lansarea la apa a navei Titanic , cel mai mare si mai luxos obiect in miscare construit vreodata de om ? Dar peste patru zile si jumatate , lumea s-a schimbat . Prima calatorie a “navei viselor” s-a incheiat printr-un cosmar care depaseste capacitatea de intelegere , iar credinta oamenilor in forta lor dominanta a fost distrusa pentru totdeauna de defectele specific umane : aroganta , infumurarea si lacomia .

Am dorit sa fac acest film nu numai pentru a arata moartea dramatica a acestei nave infame , ci si scurta si glorioasa ei viata . Pentru a reda frumusetea , exuberanta , optimismul si speranta Titanicului , pasagerii si echipajul sau , si procesul infruntarii lor cu partea intunecata a naturii umane din spatele acestei tragedii , celebreaza potentialul nelimitat al spiritului uman . Titanicul nu este doar o poveste-atentionare – un mit , o parabola , o metafora a raului din lume – ci si o poveste despre credinta , curaj , sacrificiu si , inainte de toate , despre iubire .Scenarist/regizor James Cameron , 1997 !

“Titanicul” lui James Cameron este o poveste de dragoste imbinata cu scene de actiune , care are loc in timpul primei calatorii a navei R.M.S. Titanic , mandria companiei White Star Line si , in acelasi timp , cel mai mare obiect in miscare care fusese vreodata construit . A fost cea mai luxoasa nava de linie a vremii sale – “nava viselor” – care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane in apele inghetate ale Atlanticului de Nord , la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912 . Calatoria “Titanicului” incepe in prezent , in locul unde este scufundata epava acesteia , la doua mile si jumatate sub nivelul oceanului . Un cautator de comori (Bill Paxton) este hotarat sa scoata la suprafata bogatiile acestei nave maiestuoase , pentru a descoperi povestea nespusa . Ruinele tragice dispar , lasand loc palatului sclipitor care a fost Titanicul , in momentul in care se pregateste lasarea sa la apa pentru prima sa calatorie din Anglia . Printre miile de calatori care isi iau ramas bun , destinul a ales doua suflete tinere , facandu-le eroii unei pasiuni care le va schimba vietile pentru totdeauna .

Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) este o americanca de 17 ani , din clasa superioara , sufocata de limitarile si asteptarile societatii eduardiene , care se indragosteste de tanarul pasager de la clasa a treia , Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) , care este un spirit liber . Dupa ce deschide ochii la lumea din afara custii ei aurite , iubirea dintre Rose si Jack creeaza un puternic mister care va dainui peste ani , pana in prezent . Nimic nu ii va desparti – nici macar o intamplare atat de greu de imaginat precum scufundarea Titanicului .

Universul lor este populat si de Cal Hockley , interpretat de Billy Zane , mostenitorul unei averi imense si logodnicul lui Rose , si de Ruth DeWitt Bukater , mama lui Rose , avida de pozitie sociala , interpretata de Frances Fisher . Laureata premiilor Oscar Kathy Bates este cel mai colorat personaj real de pe nava , Molly Brown . Printre alte personaje istorice se afla capitanul E.J. Smith (Bernard Hill) , directorul White Star Line , J. Bruce Ismay (Jonathan Hyde) , si constructorul si arhitectul principal al Titanicului , Thomas Andrews (Victor Garber) . Mai participa la acest destin devastator pentru pasagerii Titanicului emigrantul italian Fabrizio De Rossi (Danny Nucci) , cel mai bun prieten al lui Jack , sarac dar hotarat ; si Spicer Lovejoy (David Warner) , valetul loial al lui Cal Hockley :

Paramount Pictures si Twentieth Century Fox prezinta o creatie a casei Lightstorm Entertainment Production , filmul “Titanic” al lui James Cameron , avandu-i in rolul principal pe Leonardo DiCaprio , Kate Winslet , Billy Zane , Kathy Bates , Frances Fisher , Bernard Hill , Jonathan Hyde , Danny Nucci , David Warner si Bill Paxton . Fiind scris si regizat de James Cameron , filmul este produs de Cameron si Jon Landau . Rae Sanchini este producatorul executiv . Echipa CinemaSfera va mai recomanda si Personal Effects – In asteptarea adevarului (2009) Filme online !

Filmul Titanic (1997) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :
Partea I :

Partea II :

Server 2 :
Partea I :

Partea II :

Server 3 :
Partea I :

Partea II :

Server 4 :
Partea I :

Partea II :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »