" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Trading Places – Pariul 1983 Filme online HD 720P

Trading Places – Pariul 1983 Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Trading Places – Pariul 1983 incepe cu cei doi frati Randolph si Mortimer Duke (Ralph Bellamy si Don Ameche) detin o firma de brockeraj in Philadelphia . Cei doi observa ceva dubios , managerul lor care se intalneste cu Louis Louis Winthorpe III (Dan Aykroyd) , care este logodit cu nepoata lor , Penelope (Kristin Holby) si prefacutul Billy Ray Valentine (Eddie Murphy) care a fost arestat pentu un presupus saf . Cei doi frati au idei diferite asupra oamenilor , cei doi frati pun un pariu ascuns prin care vor sa schimbe viata lui Valentine si a lui Winthorpe pentru a vedea rezultatele si cum vor proceda .

Clarence Beeks (Paul Gleason) ii insceneaza un jaf lui Winthorpe iar dupa aceea spune ca este traficant de droguri , care lucreaza pentru cei doi frati . Winthorpe este concediat imediat de la compania unde lucra Duke & Duke , conturile ii sunt blocate instant , ii este strict interzis sa intre in casa data de Duke , pe langa asta se cearta si se indeparteaza de Penelope si in acelasi timp de prietenii sai .

Dupa ce a acceptat ideea se imprieteneste cu Ophelia (Jamie Lee Curtis) care il ajuta in schimbul unei sume de bani care i-o va da cand va ajunge de unde a picat . Fratii Duke il scot pe Valentine din inchisoare pe cautiune , dupa care il angajeaza in locul lui Winthorpe si ii ofera fosta lui acasa pentru a locui . Valentine invata repede meseria dupa care incepe usor usor sa se ridice pe strada , in acelasi timp incepe sa se comporte manierat . De Craciun firma da o petrecere iar , Winthorpe este prins cand vrea sa puna droguri in biroul lui Valentine , oare va scapa acesta bazma curata ?

Filmul Trading Places – Pariul 1983 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »