" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Transformers: The Last Knight (2017) Filme online

Transformers: The Last Knight (2017) Filme online

Loading...

Filmul Transformers: The Last Knight (2017) Filme online incepe in prezent , majoritatea guvernelor planetei au declarat Transformerii ilegali si Unitatea Internationala de Lupta Impotriva Transformerilor a fost formata pentru a elimina robotii extraterestrii . In ciuda absentei lui Optimus Prime , care a plecat de pe planeta pentru a gasi creatorul sau , noi transformeri continua sa vina pe Pamant cu regularitate . Cea mai recenta nava aterizeaza fortat in Chicago unde este gasita de un grup de copii . In momentul in care agentii unitatii de elita ii interogheaza pe copii , ei sunt salvati de Izabella .

Aceasta este o supravietuitoare a Bataliei de la Chicago ce are doi transformeri care o insotesc , Squeeks si Canopy , insa acesta din urma este ucis . Bumblebee si Cade Yeager sosesc pentru a-i ajuta pe acestia sa scape , dar Yeager nu poate salva un alt Transformer , Steelbane , care se afla in nava . Inainte de-a muri , Steelbane ataseaza un talisman de trupul lui Yeager – un act observat de Decepticonul Barricade care raporteaza apoi la Megatron .

Dincolo de sistemul solar , Optimus descopera ca planeta natala a Transformerilor , Cybertron , acum a fost distrusa in bucatele si se indreapta direct spre Pamant . El descopera ca vrajitoarea Quintessa conduce o miscare a Cybertronului si pretinde ca este creatoarea pe care Optimus o cauta . Fostul aliat al autobotilor si membru al unitatii de elita , William Lennox , face o intelegere cu Megatron pentru a elibera un grup de decepticoni din custodia lor care sa il ajute pe acesta sa recupereze talismanul de la Yeager .

Filmul Transformers: The Last Knight (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »