" />
duminică , septembrie 27 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Troy – Troia (2004) Filme online HD 720P

Troy – Troia (2004) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Troy – Troia (2004) incepe cu printul Hector (Eric Bana) si fratele sau mai mic , Paris (Orlando Bloom) , care negociaza pacea intre Troia si Sparta . Paris se indragosteste de Elena (Diane Kruger) , sotia regelui Menelaus (Brendan Gleeson) , si o ia pe nava lui spre Troia . Furios , Menelaus jura razbunare . Menelaus discuta cu fratele lui , Agamemnon (Brian Cox) , regele Mycenae care a cucerit fiecare armata a Greciei si acum o controleaza , pentru un atac asupra Troiei . Agamemnon , care si-a dorit de ani buni sa cucereasca Troia , se foloseste de acest pretext pentru a o invada . Generalul Nestor (John Shrapnel) ii cere sa-l ia cu el pe legendarul razboinic Ahile (Brad Pitt) .

Odiseu (Sean Bean) , regele Ithaca , aflata sub comanda lui Agamemnon , merge la Phtia pentru a-l convinge pe Ahile sa lupte alaturi de ei si il vede antrenandu-se cu varul lui , Patrocles (Garrett Hedlund) . Nesigur ce sa faca , Ahile merge la mama lui pentru a-i cere sfatul . Ea ii spune ca daca ramane , va duce o viata lunga si fericita , dar nu va fi tinut minte . Daca pleaca , va gasi glorie nemarginita si va intra in istorie , dar va muri . Dorind sa faca istorie si să fie tinut minte , el decide sa plece . Cu grecii care au inconjurat Troia , Paris il provoaca la duel pe Menelaus pentru a regla lucrurile . Acesta acceptă duelul , dar Agamemnon planuieste sa atace orasul indiferent de deznodamantul acestui duel .

Paris este invins cu usurinta si ranit serios . Grecii ataca apoi , dar sunt fortati sa se retraga datorita arcasilor de pe ziduri . Briseis (Rose Byrne) , o membra a familiei regale din Troia capturata de greci , este chinuita de oamenii lui Agememnon , insa Ahile intervine si o salveaza inainte ca acestia s-o violeze . In cortul lui , Briseis incearca sa-l omoare pe Ahile , dar isi da seama ca il place si renunta la idee .

Filmul Troy – Troia (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Server 6 :

Server 7 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »