" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Universal Soldier (1992) Filme online HD 720P

Universal Soldier (1992) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Universal Soldier (1992) Filme online HD 720P incepe in anul 1969 , o unitate americana a Forfelor Speciale Armate primeste ordine de-a apara un sat din Vietnamul de sud de atacul venit din partea soldatilor de la nord . Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) gaseste cativa soldati morti din unitatea sa impreuna cu cativa sateni iar ciudat este ca toti aveau urechiile taiate . Deveraux isi vede liderul , Andrew Scott (Dolph Lundgren) , care o luase razna avand la gat un lant din urechi si doi copii tinuti ostatici . Deveraux , care se afla aproape de terminarea stagiului militar , incearca sa cada la intelegere cu Andrew , insa acesta impusca unul dintre copii si ii ordona lui sa-l impuste pe celalalt pentru a-si dovedi loialitatea .

Deveraux nu vrea sa faca asta si incearca sa il salveze pe copil , insa Andrew il ucide si pe acesta cu o grenada . Cei doi soldati se impusca mortal unul pe altul , iar cadavrele lor sunt recuperate de o alta unitate militara si criogenate – mortile lor fiind etichetate de superiori ca disparuti in misiune . Cei doi sunt revitalizati fara sa aiba vreo amintire a vietii anterioare si selectati pentru programul Soldatul Universal – o unitate de elita de contra-terorism .

La prima lor misiune , Deveraux foloseste mijloace eficiente si putin distructive pentru a elimina teroristii , insa Andrew Scott foloseste forta excesiva si da motive de ingrijorare tehnicienilor . Dupa misiune , Deveraux incepe sa aiba mici amintiri din viata anterioara , mai ales atunci cand vede doi ostatici ce seamana putin cu cei pe care a incercat el sa-i salveze in Vietnam . Ca urmare a acestei intamplari , unul dintre tehnicieni , Woodward (Leon Rippy) , ar vrea sa-l retraga pe Deveraux din misiune pentru a-l analiza , insa Colonelul Perry (Ed O’Ross) refuza .

Filmul Universal Soldier (1992) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »