" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Universal Soldier: Regeneration (2009) Filme online HD 720P

Universal Soldier: Regeneration (2009) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Universal Soldier: Regeneration (2009) Filme online HD 720P incepe cu un grup de teroristi condus de Comandantul Topov (Zahary Baharov) rapeste copiii primului ministru ucrainiean dupa care ii tine ostatici , vrand in schimbul lor eliberarea unui om de-al sau ce fusese arestat , iar eliberarea sa se efectueze in 72 de ore . Mai mult decat atat , ei preiau controlul asupra centralei nucleare de la Cernobyl si ameninta ca o vor detona daca solicitarile lor nu vor fi indeplinite . Printre teroristi se afla si un fost UniSol experimental de generatie noua , NGU , care a fost salvat de un om de stiinta rebel pe nume Dr. Colin (Kerry Shale) .

Fortele de elita americane fac echipa cu armata ucrainieana pentru a incerca sa recapete controlul asupra centralei , dar sunt nevoiti sa se retraga atunci cand soldatul UniSol macelareste majoritatea soldatilor umani fara prea mari dificultati . Dr. Porter (Garry Cooper) , fostul coleg al Dr. Colin din cadrul programului Soldatului Universal , revitalizeaza patru soldati UniSol pentru a putea sa-l distruga pe NGU , insa si acestia sunt eliminati unul cate unul .

Fostul UniSol , Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) , se afla in momentul de fata in Elvetia si urmeaza sedinte de reabilitare cu Dr. Sandra Fleming (Emily Joyce) in speranta ca se va putea readapta la viata normala si a se reintegra in societate , insa este adus inapoi de armata ca sa participe la misiune . Pe masura ce termenul limita se apropie de final , primul ministru anunta eliberarea prizonierului . Cu toate acestea , Dr. Colin nu este incantat de rezultat si hotaraste sa mai revitalizeze un UniSol : o clona actualizata a celui mai mare inamic al lui Luc , Andrew Scott (Dolph Lundgren) .

Filmul Universal Soldier: Regeneration (2009) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »