" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Thriller / Vengeance: A Love Story (2017) Filme online HD 720P

Vengeance: A Love Story (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Vengeance: A Love Story (2017) Filme online HD 720P incepe cu John Dromoor acesta este un detectiv foarte bun care are foarte multe probleme in schimb … asa ca el decide sa isi inece amarul in alcool pentru a mai uita de problemele pe care le are . Acesta fiind un detectiv foarte bun are destul de multe cazuri pe care le-ar putea accepta dar le refuza din diferite motive absurde .

John devine interesat de cazul unei mame singure , atacata in mod brutal de patru barbati in fata fiicei sale de 12 ani . Fiind foarte frustrat din motive personale acesta incearca sa investigheze cazul , in timp ce femeia atacata , Teena , se recupereaza in spital , Droomor incearca sa ii gaseasca pe faptasi pentru a ii aduce in fata legi si sa fie pedepsiti pentru faptele pe care acestia le-au facut .

Insa , un judecator incompetent si un avocat sunt decisi sa ii puna bete in roate fiind vorba bineinteles si de o suma destul de mare de bani intre faptasi si cei ce ii aparau . Droomor ia atitudine si incepe o investigatie pe cont propriu pentru a aduce adevarul la suprafata si pentru a ii pedepsi pe faptasi .

Filmul Vengeance: A Love Story (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »