" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / Victoria and Abdul (2017) Filme online subtitrate

Victoria and Abdul (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Victoria and Abdul (2017) Filme online subtitrate incepe cu Abdul Karim , un tanar contabil din Agra , India , este trimis in Anglia pentru a participa la Jubileul Reginei Victoria din anul 1887 pentru a-i oferi acesteia un cadou de apreciere din partea Indiei condusa de Marea Britanie . Regina , care e singura si satula de lingusitori , dezvolta un interes fata de Abdul si mai apoi se imprieteneste cu el . Ea petrece timp doar in compania lui si il promoveaza la statutul de gardian al sau . Ea ii cere s-o invete limba Urdu si despre Coran .

Cand Victoria descopera ca acesta este casatorit , ea o invita pe sotia lui Abdul si pe soacra sa pentru a i se alatura in Anglia . Ele sosesc in Anglia purtand Burka , spre consternarea celor din jurul Reginei . In timp ce Victoria se comporta cu Abdul ca si cu propriul ei fiu , acesta atrage antipatia celor din cercul social al Reginei deoarece nu le convine ca Regina il prefera pe acesta atat de mult , iar capul de afis al celor care nu-l plac pe Abdul este chiar fiul Reginei , Bertie , dar si Primul Ministru .

Cei din cercul social al Reginei pun la cale un plan de-a submina relatia acestora , sperand ca Abdul va fi trimis in cele din urma acasa . Cand Victoria se face singura de ras in urma unei declaratii referitoare la Rebeliunea din India pe care i-a spus-o Abdul , increderea in el se diminueaza drastic si este cat pe ce sa-l trimita acasa . Interesul Victoriei fata de India devine tot mai mare si chiar isi decoreaza Palatul cu portrete indiene . Echipa CinemaSfera va mai recomanda si The Night Watchmen (2017) Filme online subtitrate HD !

Filmul Victoria and Abdul (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »