" />
marți , mai 18 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Von Richthofen and Brown (1971) Filme online

Von Richthofen and Brown (1971) Filme online

Loading...

Manfred von Richthofen (John Phillip Law) , un ofiter german , este desemnat sa mearga la un escadron sub comanda lui Oswald Boelcke (Peter Masterson) . Pe parcurs , un alt pilot , un canadian pe nume Roy Brown (Don Stroud) , soseste la escadronul britanic aflat sub comanda lui Lanoe Hawker (Corin Redgrave) . Cei doi piloti sunt total diferiti : Brown se cearta si contrazice cu ceilalti camarazi ai lui , refuzand sa bea in cinstea lui Richthofen , desi el isi ofera singur premii pentru uciderile pe care le face .

De asemenea , atunci cand Boelcke este ucis in urma unei coliziuni aeriene , el se ia la harta cu un coleg pilot pe nume Hermann Göring (Barry Primus) , iar Richthofen preia comanda escadronului . Richthofen devine foarte energizat de razboi si pare sa-i faca o placere prea mare sa lupte . Ultragiat de un ordin de a-si camufla aeronavele de lupta , el le vopseste in culori tipatoare si foarte usor de remarcat , sustinand ca domnii nu trebuie sa se ascunda de inamicii lor .

Cele doua escadrile incep sa ia lucrurile cu adevarat in serios atunci cand Richthofen este ranit intr-o batalie aeriana si Lanoe Hawker este ucis . Din acel moment , razboiul devine unul personal pentru ambele tabere , iar Brown si escadrila sa lanseaza un atac asupra bazei lui Richthofen , distrugandu-le acestora aeronavele aflate la sol . Razbunarea soseste atunci cand Richthofen , ajutat de cativa nou-sositi , lanseaza contra-atacuri asupra bazei britanicilor . In cele din urma , pasiunea lui Richthofen pentru razboi incepe sa dispara , devenind nemultumit si dezamagit de faptul ca pierde foarte multi piloti .

Filmul Von Richthofen and Brown (1971) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »