" />
joi , noiembrie 26 2020
Home / Filme / Movie / Comedie / Wadjda (2012) film online subtitrat

Wadjda (2012) film online subtitrat

Loading...

Desfăşurându-şi evenimentele în anii 2000, Wadjda este o fetiţă arabă în vârstă de 10 ani care locuieşte în Riad şi visează să îşi cumpere o bicicletă verde dintr-un magazin pe lângă care trece în fiecare zi când se duce la şcoală. Ea îşi doreşte să se întreacă cu prietenul ei Abdullah, un baiat din cartier, dar mersul pe bicicletă al fetelor nu este privit cu ochi buni şi mama ei refuză să îi cumpere una. Wadjda începe să strângă bani pe cont propriu prin diverse metode pentru a-şi cumpăra bicicleta.

Activităţile prin care încearcă să strângă banii îi aduc ceva necazuri cu directoarea şcolii. Mama ei între timp are parte de greutăţi la locul de muncă pe care ea Wadjda şi Abdullah le rezolvă prin metode nu chiar obişnuite. Mai apoi, bunica fetei din partea tatălui încearcă să găsească o a doua soţie pentru fiul ei din moment ce mama Wadjdei nu mai poate să conceapă copii. Mama ei este furioasă şi speriată de acest gest, astfel că merge să îşi cumpere o rochie frumoasă pe care s-o îmbrace la nunta cumnatului şi, astfel, să „sperie” orice potenţială peţitoare pentru soţul ei.

La şcoală, Wadjda hotărăşte să participe la un concurs de recitat Coranul, iar premiul cel mare este de 1000 de Ryiali Saudiţi, lucru care i-ar fi mai mult decât suficient să-şi cumpere bicicleta visată. Între timp, două fete de la Madrasa sunt suspectate că ar avea o relaţie de lesbianism şi sunt evitate de toată lumea, chiar dacă ele nu făceau nimic altceva decât să citească nişte reviste împreună.

Filmul Wadjda (2012) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »