" />
duminică , octombrie 22 2017
Home / Filme / Movie / Actiune / Walking with the Enemy – La brat cu dusmanul (2013) Filme online

Walking with the Enemy – La brat cu dusmanul (2013) Filme online

loading...

In Budapesta , Ungaria , inlocuitorul sefului de stat , Miklós Horthy (Ben Kingsley) , a ramas captiv intre rusii de la est si Germania Nazista de la vest . El a fost fortat sa se alature Axei in anul 1941 . Primul masacru asupra evreilor maghiari s-a produs in luna August a aceluiasi an . Dupa o infrangere suferita pe frontul de est , in anul 1943 , Hitler a ordonat pedepsirea celor 800.000 de cetateni care inca locuiau in Ungaria si a insistat pentru predarea a zece mii de evrei ce urmau a fi trimisi in lagarele de munca .

Cum prezenta Nazista si legile anti-semite din Budapesta sunt tot mai accentuate , proprietarul evreu al unui atelier de reparatii radio , Jozsef (Simon Kunz) , isi trimite acasa cei doi tineri angajati , Elek Cohen (Jonas Armstrong) si Ferenc Jacobson (Mark Wells) . Ei obtin niste certificate false de botez din partea unui preot Catolic si isi indeamna familiile sa le foloseasca pentru a fugi din Ungaria atunci cand ei sunt fortati sa se alature lagarului de munca ungar unde barbatii evrei sunt tratati cu brutalitate .

Intre timp , Carl Lutz (William Hope) conduce biroul diplomatic elvetian de la Glass House in Budapesta . Din cate se pare , oricine are pasaport elvetian poate sa plece din Ungaria in Elvetia in siguranta . El a primit permisiunea pentru a emite opt mii de pasapoarte individuale pentru evrei , dar el a inteles in mod gresit ca ar putea sa emita pentru opt mii de familii si a impartit pasapoarte in consecinta . Intre timp , Horty negociaza in secret cu Stalin ca Ungaria sa se predea Aliatilor . Echipa noastra va mai recomanda si 3096 Tage – 3096 Days (2013) Filme online subtitrate !

loading...

Filmul Walking with the Enemy – La brat cu dusmanul (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

loading...

Server 3 :

loading...

Server 4 :

Trailer :

loading...

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »
Inline
Inline