" />
sâmbătă , iulie 31 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Warcraft – Inceputul (2016) Filme online HD 720P

Warcraft – Inceputul (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Warcraft – Inceputul (2016) care incepe cu planeta Azeroth in conflict si la un pas de un mare razboi . Warcraft – Inceputul (2016) a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016 si se pare ca asteptarea a meritat deoarece este un film foarte apreciat . Filmul incepe cu planeta Draenor , lumea orcilor care este pe cale sa moara datorita magiei care absorbea viata unde este folosita , de la plante la oameni si la vietuitoare totul moare , pentru ca si magia are un pret pe care trebuie sa il plateasca cel care o foloseste in scop bun sau rau .

In Azeroth se afla ca orcii au ajuns pe planeta iar asta este o problema . Azeroth este alcatuit in mare parte din oameni dar sunt si alte rase , Azeroth acum afland de oric se confrunta cu o mare putere , poate prea mare chiar si pentru ei si anume hoarda orcilor care era formata din clanuri , fiecare clan fiind condus de un orc . Acestia fugind din Draenor pentru ca planeta lor se apropria de sfarsit din cauza magiei , asa ca au hotarat sa plece intr-o alta lume .

In timpul in care un portal unesc cele doua lumi pentru a putea trece toata hoarda orcilor , oamenii trebuie sa ii opreasca inainte de a fi prea tarziu . Oamenii fac o alianta cu gnomii si trolii care gnomii sunt sunt prea incantati de aceasta alianta dar le promite oamenilor ca le vor da arme si armamentul de care au nevoie pentru a lupta impotriva hoardei . Iar trolii se avanta si ei cu arme si armata . Asa incepe lupta intre Alianta si Hoarda Orcilor unde se intalneste Anduin Lothar interpretat de Travis Fimmel cu Durotan marele lider al orcilor unde cei doi se lupta fiecare pentru un scop anume , oare vor reusii oamenii sa infrunte orcii si sa poata trai in continuare in pace si prosperitate ?

Filmul Warcraft – Inceputul (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »