" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / Water – Apa (2005) Filme online HD

Water – Apa (2005) Filme online HD

Loading...

Filmul este plasat in anul 1938 atunci cand India era inca sub ocupatia Britanica . Casatoriile intre copii erau o practica obisnuita , iar vaduvele aveau o pozitie scazuta in societate . Chuyia (Sarala Kariyawasam) este o fetita in varsta de doar opt ani al carei sot moare brusc . Pastrand traditia vaduvelor , ea este imbracata intr-un sari alb , este rasa in cap si dusa la un fel de manastire unde urmeaza sa-si petreaca restul vietii in izolare . Acolo sunt paisprezece femei care locuiesc intr-o casa darapanata unde au fost trimise pentru a alunga karma rea .

Manastirea este condusa de Madhumati (Manorama) , o femeie pompoasa in varsta de 70 si ceva de ani . Singurul ei prieten este Gulabi (Raghuvir Yadav) , un peste cu care face afaceri si care o aprovizioneaza cu canabis . Afacerea celor doi este aceea ca Gulabi o ajută pe Madhumati sa o prostitueze pe Kalyani (Lisa Ray) , o tanara vaduva foarte frumoasa , pe care Gulabi o duce la clientii pe care-i gaseste .

Kalyani a fost obligata sa se prostitueze de pe vremea adolescentei pentru a sustine cu bani ashramul . Shakuntala (Seema Biswas) este cea mai enigmatica dintre toate femeile de acolo . Ea este foarte atragatoare , desteapta si vicleana . De asemenea , ea este una dintre putinele vaduve care stiu sa citeasca . Ea exprima atat de multa furie incat pana si Madhumati o lasa in pace . Shakuntala este prinsa intre a fi o femeie cu teama de Dumnezeu , o Hindusa devotata si furia de-a fi ramas vaduva la o varsta atat de frageda . Ea cauta consolare la Sadananda (Kulbhushan Kharbanda) , un preot care o face constienta de injustetea situatiei sale .

Filmul Water – Apa (2005) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »