" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Way of the Dragon (1972) Filme online subtitrate

Way of the Dragon (1972) Filme online subtitrate

Loading...

In Roma , Chen Ching-hua si unchiul ei Wang au parte de niste probleme cu restaurantul lor din cauza unui mafiot care vrea sa le preia proprietatea . In momentul in care Chen refuza sa vanda , mafiotul isi trimite oamenii sa ii sperie pe clienti . Apeland la un unchi din Hong Kong , Chen primeste ajutor sub forma lui Tang Lung (Bruce Lee) , un specialist in arte martiale . Dezamagita , Chen intreaba cum va putea el s-o ajute , insa Tang o asigura ca este foarte capabil sa se ocupe de problema .

La restaurant , Tang afla ca personalul a inceput sa invete karate , spre nemultumirea lui Queen , o angajata care este mai atrasa de artele martiale chinezesti . Tang ii spune lui Queen ca ar trebui sa fie deschisi oricaror posibilitati si sa preia orice miscari din alte stiluri de lupta pentru a le adapta la propriul stil . Nu trece mult pana ce gangsterii isi fac din nou aparitia la restaurant si alunga clientii in timp ce Tang se afla la baie .

Suparati pe lipsa de sincronizare a lui Tang , personalul incepe sa puna la indoiala capacitatile lui Tang si utilitatea stilului sau . Mai tarziu , cand agresorii se intorc pentru a mai hartui clientii , personalul restaurantului incearca sa se lupte cu ei , dar sunt invinsi cu destula usurinta . In acel moment Tang apare si ii invinge de unul singur pe toti agresorii , castigandu-si astfel respectul din partea personalului restaurantului care renunta la stilurile lor de lupta pentru a se antrena sub indrumarea lui Tang . Echipa noastra va recomanda si Shut In (2016) Filme online subtitrate !

Filmul Way of the Dragon (1972) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »