" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Win a Date with Tad Hamilton! – O vedeta in casa ta (2004) Filme online

Win a Date with Tad Hamilton! – O vedeta in casa ta (2004) Filme online

Loading...

Win a Date with Tad Hamilton! – O vedeta in casa ta (2004) Filme online incepe cu un soldat si o asistenta medicala coborand din niste masini in stilul anilor 1940 in mijlocul noptii . Asistenta se grabeste spre soldat si camera se intoarce prezentand faptul ca totul este o scena dintr-un film . Trei angajati de la magazinul Piggly Wiggly din Fraziers Bottom , West Virginia – Rosalee , Cathy si Pete – urmaresc acel film si cand asistenta din film ii cere iertare soldatului , femeile din public sunt emotionate pana la lacrimi in timp ce Pete este neimpresionat deloc .

Pe cand femeile se intreaba oare ce face Tad Hamilton – starul filmului cu pricina – in acel moment , predictia lor cum ca s-ar ruga se dovedeste falsa atunci cand agentul sau il descrie pe acesta ca un usuratic si betiv . Agentul sau ii spune lui Tad ca stilul sau de viata destrabalat ii afecteaza reputatia si oportunitatile in cariera . Pentru a-si imbunatati imaginea si a convinge un regizor sa-i ofere un rol intr-un film viitor , agentii sai pun la cale o competitie prin care participantele sa castige o intalnire cu el .

Un anunt online cu privire la competitie este gasit de catre Rosalee . Cu ajutorul clientilor de la Piggly Wiggly si acceptul ezitant al lui Pete , Cathy si Rosalee strang cei 100 de dolari necesari participarii . Rosalee reuseste sa castige intalnirea cu Tad si aceasta este uluita de tot ce i se intampla si pur si simplu nu isi gaseste cuvintele in prezenta lui Tad . Intalnirea nu decurge deloc conform planului deoarece Rosalee nu se simte bine si interpreteaza anumite afirmatii ale acestuia drept intentii sexuale . Echipa noastra va recomanda si Jab Harry met Sejal (2017) Filme online subtitrate HD !

Filmul Win a Date with Tad Hamilton! – O vedeta in casa ta (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »