" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Win It All – Totul sau Nimic (2017) Filme online

Win It All – Totul sau Nimic (2017) Filme online

Loading...

Eddie Garrett este un dependent de jocuri de noroc ce accepta slujbe ciudate pentru a putea sa-si sustina in continuare obiceiul . Intr-o dimineata , Eddie il gaseste la el acasa pe Michael , un mafiot care-l asteapta pe scaun in bucataria sa . Michael a venit la el pentru a-i propune o afacere : deoarece urmeaza sa se duca la puscarie intre 6 si 9 luni , Michael vrea ca Eddie sa ii lase in posesie o geanta misterioasa pe care o va recupera de indata ce este eliberat .

Eddie trebuie sa puna geanta undeva bine si sa uite ca o are … neavand voie s-o deschida sa vada ce este in interior . Cand va fi eliberat , Michael ii va oferi in schimbul serviciului acesta suma de zece mii de dolari , cash . Eddie accepta si ascunde bine geanta . Nu trec multe zile ca Eddie cedeaza tentatiei de-a vedea ce este in geanta respectiva si o deschide . El gaseste in geanta cu pricina mai multe unelte ciudate si o suma foarte mare de bani .

Dupa alte cateva zile in care se straduieste sa reziste tentatiei , Eddie hotaraste sa „imprumute” suma de 500 de dolari din geanta si sa-i parieze . El reuseste sa castige o suma frumoasa de bani si pune la loc cei 500 de dolari luati , iar cu profitul sarbatoreste la un bar local unde se intalneste cu o femeie pe nume Eva , asistenta medicala la spitalul local . Simtindu-se increzator , Eddie pariaza din nou si de data asta pierde tot profitul . Din acel moment lucrurile iau o turnura extrem de urata pentru el si ajunge sa ia din geanta 21 de mii de dolari , pe care-i pierde .

Filmul Win It All – Totul sau Nimic (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »