" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Crima / Wind River (2017) Filme online subtitrate

Wind River (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Cory Lambert descopera cadavrul unei femei pe nume Natalie Hanson , in varsta de numai 18 ani . Cadavrul ei este inghetat tun , ea neavand incaltaminte sau haine care sa-i ajute in gerul de afara . De asemenea , pe pantalonii sai se gaseste o pata de sange . Agentul incepator al FBI , Jane Banner , soseste la fata locului pentru a determina daca s-a comis o crima , insa este total nepregatitt pentru conditiile din rezervatie . Banner este dusa de Lambert si de un ofiter de politie pentru a vedea cadavrul si , dupa ce observa zona , ea cere o autopsie .

In ziua urmatoare , tatal lui Natalie le spune anchetatorilor faptul ca fiica ei avea un iubit nou , dar nu stie cum il cheama sau cu ce se ocupa . De asemenea , anchetatorii afla ca fratele lui Natalie , Chip , este un dependent de droguri care umbla cu niste traficanti locali , fratii Littlefeather . Autopsia lui Natalie releva semne de traume si violente sexuale , confirmand presupunerea lui Lambert cum ca aceasta a murit de frig .

Chiar si asa , examinatorul medical nu poate sa declare cu certitudine daca Natalie a fost ucisa sau nu , astfel ca Banner nu poate sa cheme ajutoare de la FBI pentru ancheta . Banner ii spune lui Ben ca ea va mai ramane o perioada pentru a ajuta la dezlegarea misterului si nu va raporta nimic supervizorului sau deoarece crede ca acesta i-ar cere imediat sa inceteze orice implicare in cazul de fata . Banner , Lambert si Ben merg la proprietatea fratilor Littlefeather pentru a-l interoga pe Chip , insa situatia scapa rapid de sub control . Noi va recomandam si The World at War (1973) – Miniserie TV !

Filmul Wind River (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »