" />
marți , octombrie 20 2020
Home / Filme / Movie / Drama / Ziua Patriotilor – Patriots Day (2016)

Ziua Patriotilor – Patriots Day (2016)

Loading...

 

Filmul Ziua Patriotilor – Patriots Day (2016) Filme online subtitrate incepe cu fratii Dzhokhar si Tamerlan Tsarnaev (Alex Wolff si Themo Melikidze) au detonat doua bombe in timpul Maratonului de la Boston si ca rezultat au fost multe victime dar si o panica imensa printre oameni . Patrick Downes (Christopher O’Shea) si Jessica Kesky (Rachel Brosnahan) sunt doi tineri indragostiti care au fost raniti foarte grav , cei doi sunt dusi la spitale diferite , cei doi tineri aflandu-se fiecare in salonul sau amandoi primesc aceeasi veste teribila , trebuie sa li se amputeze picioarele .

Steve Woolfenden este ranit si el dar in timpul agitatiei s-a pierdut de baiatul sau pe nume Leo , pe care il gasesc politistii si il duc intr-un loc sigur . Agentul special din cadrul FBI-ului , Richard DesLauriers (Kevin Bacon) , primeste cazul si trebuie sa afle mai multe despre acest act terorist in echipa lui mai intra si , Ed Davis (John Goodman) si Sergentul de Politie din Watertown , Jeffrey Pugliese (J. K. Simmons) , in timp ce alt Sergent al Politiei , Tommy Saunders (Mark Wahlberg) , cauta dovezi si ajuta oamenii care au fost raniti sau separati de cei dragi in haosul produs .

Anchetatorii se uita pe camerele de filmat si pe inregistrarile care au fost facute cu ajutorul camerelor care se aflau pe stalpi sau diferite intersectii si magazine , dupa ce se uita la mai multe inregistrari politistii ajung la concluzia ca cei doi frati sunt suspectii principali , insa DesLauriers nu vrea sa publice poza cu cei doi frati deoarece nu au prea multe dovezi care sa ii incrimineze . Cu toate acestea , Davis il preseaza s-o faca , iar oamenii lui Pugliese conduc o adevarata vanatoare incepand sa caute din casa in casa pentru a ii gasi pe cei vinovalti , oare ii vor gasi ? Pe langa Ziua Patriotilor – Patriots Day (2016) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va recomanda si American Made – Barry Seal: Trafic in stil american (2017) Filme online subtitrate !

Filmul Patriots Day (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »