" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Drama / A Boy Called Po (2016) Filme online HD

A Boy Called Po (2016) Filme online HD

Loading...

La inceputul filmului , David Wilson (Christopher Gorham) isi ingroapa sotia care a decedat din cauza unei boli teribile si a ramas sa se descurce de unul singur cu cresterea fiului sau Patrick (Julian Feder) , pe care-l alinta drept „Po” . Acesta din urma este un copil ce sufera de autism si mare parte din viata si-o petrece in propria sa lume fantezista , cu exceptia momentelor cand este hartuit de un baiat mai mare . Po este un baiat foarte inteligent .

El are o pasiune mare pentru matematica , insa moartea mamei sale l-a afectat foarte mult si a inceput sa se retraga in lumea lui si sa regreseze din toate punctele de vedere , iar cei de la scoala unde invata nu se mai pot descurca sa-i faca fata . Directorul ii sugereaza lui David ca poate lasandu-l pe Po impreuna cu restul elevilor nu ar mai fi o idee chiar atat de buna . David este coplesit de responsabilitati , el fiind nevoit sa jongleze cu problemele de la serviciu si cele de-a fi tatal unui copil special .

David este un inginer care lucreaza din greu sa respecte un termen limita impus de seful sau pentru a preda o aeronava hibrid . Seful sau il preseaza tot mai mult pe David sa termine proiectul si isi pierde rabdarea , insa cum sa se poata concentra David asupra muncii sale cand cei de la scoala lui Po il suna aproape zi de zi pentru a-i spune despre anumite noi probleme care apar in legatura cu el ? Po se afunda tot mai mult intr-o lume de vis unde se intalneste cu pirati , cowboy sau cavaleri . Acolo , Po este cel care ofera diverse sfaturi celor din jur si este tratat cu respect , insa in lumea reala David intampina tot mai multe greutati in a se apropia de el .

Filmul A Boy Called Po (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »