" />
joi , martie 4 2021
Home / Filme / Movie / Aventura / Adventures in Babysitting (2016) Filme online HD 720P

Adventures in Babysitting (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Adventures in Babysitting (2016) Filme online HD 720P incepe cu Jenny Parker si Lola Perez , sunt doua tinere cu personalitati diferite , dar au ceva in comun si anume au aceeasi pasiune pentru fotografie . Cele doua se intalnesc pentru prima data atunci cand sunt finalistele unui concurs pentru un stagiu de fotografie si accidental isi schimba telefoane intre ele , la interviu fiind neatente .

Helen Anderson , o prietena foarte buna a lui Jenny , o suna rugand-o sa faca pe bona in ultimul minut , din cauza unei rude care nu a putut ajunge pentru a sta cu copilul , nestiind ca telefonul lui Jenny este la Lola iar celalalt telefon invers . Lola este gata sa explice greseala , dar decide sa accepte slujba data de fata pe care nici macar nu o cunostea , atunci cand primeste o amenda de parcare de la ofiterul James , iar asa ii venise ideea ca isi poate plati amenda .

De aici , o serie de intamplari amuzante si neasteptate . In cele din urma , Lola si Jenny incep sa adopte una din trasaturile celeilalte , iar Jenny renunta la bursa ei , in favoarea Lolei , care incepe o relatie cu ofiterul James cel care o amendase . In final , Lola trimite accidental pozele facute de ea , altor personaje din film : Katy , Emily , AJ , Bobby , Trey , Jenny si Helen , care este socata sa le vada cand au fost trimise la Lady Marmalade .

Filmul Adventures in Babysitting (2016) Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »