" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Alone in Berlin (2016)

Alone in Berlin (2016)

Loading...

Filmul Alone in Berlin (2016) incepe in anul 1940 , un cuplu din clasa muncitoare din Berlinul aflat in plin Razboi Mondial , Otto si Anna Quangel (Brendan Gleeson si Emma Thompson) , hotarasc sa i se opuna lui Adolf Hitler si Nazistilor sai dupa ce primesc vestea ca singurul lor baiat a murit . Un impuls suplimentar pentru opozitia lor fata de regim este soarta unei batrane femei evreice care locuieste in cladirea lor . Cu toate ca deportarea oficiala a evreilor catre lagarele de concentrare nu a inceput inca , evreii nu au parte de nicio protectie legala .

Brutalii nazisti sau escrocii care nu au neaparat aceasta ideologie in suflet , dar vor sa profite de pe urma ei , profita de ocazie pentru a da buzna peste batrana si a o agresa ori fura tot ce gasesc de valoare pe acolo fara a se teme de consecinte . In ciuda eforturilor depuse de cei doi si de alti vecini de omenie , persecutia femeii se sfarseste atunci cand cade , sau se arunca , pe geam de la etaj , pierzandu-si viata .

Impulsionati de toate aceste lucruri , cei doi incep sa scrie carti postale prin care indeamna oamenii sa i se opună lui Hitler si nazistilor si sa protesteze impotriva lor , iar apoi plaseaza cartile postale in locuri publice . La inceput , Otto vrea sa faca toate aceste lucruri de unul singur , avertizand-o pe Anna ca si femeile pot fi spanzurate drept pedeapsa . Cu toate astea , Anna insista sa ia parte la aceasta activitate periculoasa . Escherich (Daniel Brühl) este desemnat de politie sa gaseasca sursa acestor instigari la revolta si sa ia masurile necesare pentru ca vinovatii sa fie prinsi si pedepsiti .

Filmul Alone in Berlin (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »