" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / American Made – Barry Seal: Trafic in stil american (2017) Filme online subtitrate

American Made – Barry Seal: Trafic in stil american (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul American Made – Barry Seal: Trafic in stil american (2017) Filme online subtitrate incepe pe la sfarsitul anilor ’70 , Barry Seal , un pilot de linie comerciana aeriana este contactat de ofiterul de caz al CIA , Monty Schafer . El ii cere lui Seal sa efectueze zboruri in misiuni de recunoastere pentru CIA deasupra Americii Centrale folosind un avion de dimensiuni reduse ce are atasate mici camere de luat vederi . Mai tarziu , Schafer ii cere lui Seal sa se pretinda ca fiind curier intre CIA si General Noriega din Panama .

In timpul unei misiuni , Cartelul Medellin il abordeaza pe Seal si ii cere sa transporte pe calea aerului niste cocaina atunci cand se intoarce in America din misiunile sale . Drept urmare , Seal incepe sa transporte drogurile cartelului in Louisiana . Cu toate ca sunt constienti de actiunile intreprinse de Seal , cei de la CIA hotarasc sa treaca cu vederea aceste lucruri , deoarece misiunile sale sunt importante pentru ei si sunt dispusi sa-l lase sa-si faca de cap intre timp , insa cei de la DEA nu sunt asa toleranti si incearca sa-l prinda .

Pentru a evita autoritatile , Schafer il muta pe Seal impreuna cu familia sa intr-un oras izolat din Arkansas numit Mena . Mai tarziu , Schafer ii cere lui Seal sa transporte arme pentru rebelii Contras in Honduras din America Centrala . Curand , Seal realizeaza faptul ca cei de la Contras nu sunt seriosi cu privire la razboi si incep sa tranzactioneze armele pentru cartel . CIA pun la cale o baza Contra in Mena si Seal aduce niste rebeli pentru a ocupa pozitiile , insa multi dintre ei pleaca la scurt timp dupa sosire . Pe langa American Made – Barry Seal: Trafic in stil american (2017) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va mai recomanda si Altitude (2017) Filme online subtitrate in romana !

Filmul American Made – Barry Seal: Trafic in stil american (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Server 6 :

Server 7 :

Server 8 :

Server 9 :

Server 10 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »