" />
miercuri , ianuarie 29 2020
Home / Filme / Movie / Biografie / Antwone Fisher (2002) film online HD subtitrat

Antwone Fisher (2002) film online HD subtitrat

Loading...

Filmul este centrat asupra lui Antwone “Fish” Fisher (Derek Luke), un tânăr temperamental cu un trecut violent ce se află în cadrul Marinei Americane. Tatăl lui a fost ucis înainte ca el să se nască, iar mama lui adolescentă la acea vreme, Eva Mae Fisher, a ajuns în arest la scurt timp după aceea, dându-i viaţă lui Antwone chiar după gratii. El a fost trimis la orfelinat până când mama lui şi-a ispăşit pedeapsa şi a avut dreptul de-al recupera.

Numai că odată cu eliberarea din închisoare, mama lui nu a mai facut niciun demers pentru a-l recupera, iar la vâsta de doi ani el a fost luat în grijă de Dl. şi Dna Tate (Ellis Williams şi Novella Nelson), doi asistenţi sociali. Antwone a suferit mulţi ani de abuzuri fizice şi emoţionale din mâna doamnei, fiind molestat de fiica lor adultă pe nume Nadine (Yolonda Ross). El pleacă din casa lor în cele din urmă la vârsta de 14 ani şi după ce trăieşte pe străzi vreme de câţiva ani hotărăşte să se înroleze în marină.

Viaţa grea pe care a avut-o în timpul copilăriei l-a făcut să dezvolte un temperament violent; după ce are o confruntare cu un camarad el este pedepsit şi trimis să vadă un psihiatru. Antwone se întâlneşte apoi cu Dr. Jerome Davenport (Denzel Washington), iar acesta încearcă să-i intre pe sub piele pentru a-şi spune toate problemele. Antwone este foarte reticent iniţial, dar curând ajunge să aibă încredere în Davenport şi să-i povestească prin toate câte a trecut. Între timp, el începe să se îndrăgostească de o colegă din Marină pe nume Cheryl (Joy Bryant).

Filmul Antwone Fisher (2002) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »