" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Avenging Angelo (2002) Filme online HD 720P

Avenging Angelo (2002) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Avenging Angelo (2002) Filme online HD 720P incepe cu Luciano Malatesta (George Touliatos) acesta este un mare mafiot care a pus la cale asasinarea unui rival pe nume Sammy Carboni (Gino Marrocco) , insa planul foarte bine pus la punct a facut ca vina sa pice pe , Angelo Allieghieri (Anthony Quinn) . Drept urmare , baiatul lui Sammy , Gianni , jura sa se razbune pe Angelo ucigasul tatalui sau . Frankie Delano (Sylvester Stallone) si-a petrecut o mare parte din viata ocupandu-se de protejarea lui Angelo si a fetei acestuia , Jennifer Barrett (Madeleine Stowe) .

Sotul lui Jennifer , un tip foarte neplacut pe nume Kip Barrett (Harry Van Gorkum) , planuieste sa il trimita pe baiatul lor , Rawley (Ezra Perlman) , la o scoala-internat foarte buna dar aceasta nu doreste acest lucru . Jennifer a fost crescuta de catre parintii sai adoptivi , Whitney Towers (John Gilbert) si Peggy Towers (Dawn Greenhalgh) , neavand nici cea mai mica idee despre faptul ca tatal ei biologic este chiar mafiotul Angelo .

Dupa ce Angelo este ucis intr-un restaurant de catre un asasin platit pe nume Bruno (Billy Gardell) , Frankie i se prezinta lui Jennifer si ii povesteste acesteia cine este el cu adevarat si cu ce se ocupa . Avand niste probleme emotionale oricum din cauza faptului ca sotul ei este un afemeiat , Jennifer nici nu realizeaza magnitudinea vestii pe care i-o ofera Frankie cum ca este fiica unui gangster . Insa un DVD pregatit de Angelo in cazul in care aceasta situatie se va petrece , o convinge pe Jennifer ca este adevarat ce-i spune Frankie .

Filmul Avenging Angelo (2002) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »