" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Bad Santa 2 – Mosul cel rau 2 (2016) Filme online HD 720P

Bad Santa 2 – Mosul cel rau 2 (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Bad Santa 2 – Mosul cel rau 2 (2016) Filme online HD 720P incepe cu Willie Soke (Billy Bob Thornton) care a ramas la fel de depresiv ca intotdeauna , fiind suparat ca finalul fericit nu s-a concretizat si este din nou dependent de sex si alcool . Dupa incercarea esuata de a se sinucide , el este vizitat de Thurman The Kid Merman , care tocmai a ajuns la varsta de 21 de ani si este lucrator comercial la un magazin . Thurman ii ofera lui Willie un pachet in care se afla o suma mare de bani si acesta afla ca pachetul provine din partea lui Marcus , fostul sau partener care tocmai fusese eliberat din puscarie .

Marcus are remuscari pentru ca l-a tradat pe Willie si ii spune ca are o buna oportunitate in Chicago pentru a da lovitura vietii lor , aducandu-le o gramada de milioane . Willie se lasa convins sa participe la operatiune si porneste spre Chicago . Cand ajung acolo , Willie este enervat sa afle nu doar ca tinta este un eveniment caritabil ci si ca omul de legatura al lui Marcus este Sunny , mama lui Willie .

In cele din urma , Willie li se alatura in operatiune , mai ales cand afla ca Sunny sufera de boala Parkinson in stadiu incipient , iar apoi face o intelegere cu Marcus s-o dea la o parte pe Sunny cand totul se va termina . Nevoit sa se costumeze din nou in Mos Craciun , Willie este arestat atunci cand bate un alt mos , insa este scos pe cautiune de unul dintre sponsorii evenimentului caritabil . Oare ce se va intampla mai departe cu mosul nostru ?

Filmul Bad Santa 2 – Mosul cel rau 2 (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »