" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Documentar / Baraka (1992) Filme online subtitrate HD

Baraka (1992) Filme online subtitrate HD

Loading...

“La o prima privire , filmul Baraka (1992) Filme online subtitrate HD este un periplu cinematografic . La o a doua privire , este o meditatie despre Terra” , spune Roger Ebert , jurnalist la Chicago Sun Times . ”Regizorul Ron Fricke a pornit cu camera sa de 70 mm prin lume ca sa fotografieze privelisti si oameni . Unele dintre ele sunt terifiante , cum ar fi o eclipsa de soare . Altele sunt pline de disperare : triburile de cautatori prin gunoaie , scormonind prin gropile de gunoi din Calcutta” . Regizat de Ron Fricke („Koyaanisqatsi” , “Megalopolis” , “Songlines” , „Sacred Site” , „Chronos”) , lung-metrajul american nu are o intriga traditionala , ci este , mai degraba , o colectie de scene „fotografiate” cu profesionalism , un film fara cuvinte , despre oameni , natura , viata si distrugere .

In afara de „Baraka” (1992) , Mark Madgison a mai produs „Dead Can Dance” , “Toward the Within” (1994) si Chronos (1985) .
Pe parcursul a aproape 100 de minute , camera de filmat surprinde o lume in care “ce” se intampla este mai important decat “unde” se intampla … Oameni care se roaga dimineata , vulcani , calugari rostind o incantatie , cascade , paduri , indigeni care isi picteaza tot corpul . Imagini ale saraciei . Orase , fabrici , natura distrusa de explozii si mine de teren . Un rau sacru in care se scalda pelerinii si unde ard ruguri funerare . Rugaciune . Natura . Un calugar trage un clopot imens . Pe langa Baraka (1992) Filme online subtitrate HD echipa noastra va recomanda si Johnny English (2003) Filme online subtitrate !

Filmul Baraka (1992) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

  1. mai astept filme de genul .

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »