" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Barbershop: The Next Cut (2016)

Barbershop: The Next Cut (2016)

Loading...

Filmul Barbershop: The Next Cut (2016) incepe cu Calvin care acum 10 ani si-a deschis o frizerie pe care a numit-o Frizeria lui Calvin , prietenii sai pe care ii avea acum 10 ani ii are si acum in prezent numai ca unii dintre ei sunt chiar angajati la frizeria sa , insa frizeria nu mai arata cum arata acum 10 ani si a suferit cateva schimbari majore .

Iar cea mai importanta dintre ele este faptul ca „sanctuarul” dominat candva de barbati are acum ca asociata o femeie , care a atras o multime de cliente , ceea ce nu prea ii convine lui Calvin din cauza ca nu se mai pot simti in largul lor din cauza atator femei care ii inconjoara . Doamnele si-au pus treptat amprenta personala asupra frizeriei , aducand cu ele barfele si micile cancan-uri de salon , si tachinandu-i pe barbati la orcice pas asa cum se intampla chiar si in viata reala sinceri sa fim .

Insa in ciuda timpului placut petrecut impreuna si a camaraderiei din frizerie , pe strazile din cartier se intampla tot felul de infractiuni si incidente , care ii forteaza pe Calvin si prietenii sai sa-si puna mintea la contributie pentru a salva atat frizeria , cat si intregul cartier .

Filmul Barbershop: The Next Cut (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »