" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Baywatch – Salvamarii (2017) Filme online HD

Baywatch – Salvamarii (2017) Filme online HD

Loading...

In Emerald Bay , Florida , Lt. Mitch Buchannon si echipa lui de salvamari , care-i include si pe adjuncta Stephanie Holden si veteranul C.J. Parker , protejeaza plajele si golful ca parte a unei divizii de salvamari numita Baywatch . Avand in cariera peste 500 de salvari , Mitch este foarte iubit de comunitate , spre nemultumirea unui polisist pe nume Garner Allerbee si superiorului lui Mitch , Capitanul Thorpe . In timpul unei patrule de dimineata , Mitch descopera niste droguri esuate pe tarm in apropierea Clubului Huntley , detinut de femeia de afaceri Victoria Leeds .

La trialurile care se organizeaza pentru recrutarea de noi salvamari , trei tineri ies in evidenta : surferul Summer Quinn , un vechi prieten de-al lui Holden , un tocilar care are o pasiune fata de C. J. pe nume Ronnie , si un fost inotator olimpic pe nume Matt Brody , acesta din urma fiind nevoit sa faca munca in folosul comunitatii din cauza unor fapte reprobabile . Quinn si Ronnie trec amandoi probele , insa Brody refuza sa dea teste fiind de parere ca faima lui este suficienta pentru a fi acceptat in echipa .

Pe masura ce Brody isi incepe antrenamentele sub comanda lui Mitch , devine tot mai evident faptul ca Brody incepe sa se ataseze de Quinn . Echipa este chemata in misiune atunci cand un yacht privat ia foc , iar Brody nu asculta ordinele primite si se scufunda sub flacari fiind aproape de-a se ineca , el fiind la randul sau salvat de catre Holden si C. J . Majoritatea pasagerilor yachtului sunt salvati , insa exceptia este o persoana care mai tarziu este identificata drept un oficial al orasului .

Filmul Baywatch – Salvamarii (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »