" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Brigsby Bear (2017) Filme online subtitrate in romana

Brigsby Bear (2017) Filme online subtitrate in romana

Loading...

 James locuieste intr-o casa subterana impreuna cu parintii lui , Ted si April Mitchum . Obligat sa traiasca in subteran de catre parintii lui , singura legatura cu lumea din afara a lui James o reprezinta o emisiune educationala pentru copii numita „Aventurile ursului Brigsby” . James este obsedat de aceasta emisiune , avand colectie cu toate casetele si umpland intreaga camera cu poze si extrase din emisiune . Intr-o noapte , cand incearca sa se furiseze afara , James vede cateva masini de politie care se apropie de casa si ii aresteaza pe Ted si April , iar el este luat de acolo .

James este adus la sectia de politie unde il cunoaste pe Detectivul Vogel , cel ce a lucrat la cazul lui . Vogel il informeaza pe James ca Ted si April nu sunt parintii lui reali si ca el a fost tinut in captivitate inca din copilarie . De asemenea , el ii spune ca Ursul Brigsby nu este real ci a fost o inventie a celor doi pentru a-l tine ocupat . Vogel ii prezinta apoi parintii reali , Greg si Louise Pope , dar si pe fiica sora sa Aubrey .

Pe masura ce ei incearca sa-l readapteze pe James la noua viata , el nu-si poate lua gandul de la Brigsby , cum poate el sa nu fie real . Intr-o noapte , Aubrey il ia pe James la o petrecere si acolo el incepe sa povesteasca noilor prieteni despre Brigsby , venindu-i apoi ideea de-a face un film bazat pe acest personaj pentru a incheia serialul . Spencer , prietenul lui Aubrey , care e si regizor de film , accepta sa il ajute pe James in realizarea acestui film . Echipa noastra va recomanda si Five Minutes of Heaven – Cinci minute in rai (2009) Filme online !

Filmul Brigsby Bear (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »