" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Cheaper by the Dozen – Cu duzina e mai ieftin (2003) Filme online

Cheaper by the Dozen – Cu duzina e mai ieftin (2003) Filme online

Loading...

Tom Baker este antrenor la un liceu din Indiana unde isi creste cei 12 copii impreuna cu sotia lui , Kate , care a scris o carte pe care a trimis-o unui prieten sa o publice . Tom primeste o oferta din partea unui prieten sa devina antrenor la o echipa din Evanston , Illinois . Tom accepta oferta si planuieste impreuna cu Kate sa se mute acolo cu toata familia . Adaptarea in noua casa este una destul de dificila , iar situatia de la scoala e de-a dreptul rea .

In momentul in care cartea ei este gata de-a fi trimisa spre publicare , Kate trebuie sa plece intr-un turneu de promovare a acesteia , astfel ca Tom apeleaza la „serviciile” fiicei sale cea mare , Nora , si ale iubitului acesteia , Hank , pentru a se ocupa de restul copiilor atunci cand el este la serviciu si mama lor este plecata in turneu . Atunci cand Nora si Hank sosesc , cei mici pun la cale un plan de-a il prinde pe Hank in niste capcane , lucru care se si intampla .

Din cauza capcanelor la care sunt supusi , atat Hank cat si Nora refuza sa mai stea cu ei . De indata ce Kate pleaca in turneu , Tom isi da seama ca misiunea pe care o are este mult prea dificila pentru el . Pentru a indeplini si sarcinile de serviciu , dar si cele de parinte , Tom isi aduce elevii acasa pentru a se antrena la el in timp ce copiii isi fac treburile zilnice si se joaca . Insa copiii produc anumite probleme la scoala , iar Kate aude de la ei despre haosul care e acasa si se intoarce pentru a se ocupa de situatie . Pe langa Cheaper by the Dozen – Cu duzina e mai ieftin (2003) Filme online echipa noastra va recomanda si Tin Cup – Campionul (1996) Filme online subtitrate HD !

Filmul Cheaper by the Dozen – Cu duzina e mai ieftin (2003) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »