" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Crima / Crooked House (2017) Filme online subtitrate

Crooked House (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Crooked House (2017) Filme online subtitrate incepe cu nepoata unui raposat magnat pe nume Aristide Leonides , Sophia de Haviland , ii face o vizita la birou detectivului particular Charles Hayward . Sophia il angajeaza pe Charles pentru a investiga moartea lui Aristide despre care ea e convinsa ca a fost ucis de un membru al familiei sale . Sophia mentioneaza faptul ca doza normala de insulina pecare o lua acesta zilnic a fost a fost contaminata cu niste picaturi de ochi si combinatia de chimicale s-a dovedit fatala pentru el .

Sophia crede ca totul a fost facut cu buna intentie si nu a fost doar un accident . Charles accepta sa preia cazul in mod special datorita faptului ca este indragostit de Sophia si au avut chiar o scurta escapada amoroasa in urma cu ceva vreme cand s-au intalnit in Cairo . Charles cere acordul Inspectorului Sef Taverner de la Scotland Yard pentru a se ocupa de caz , folosindu-se de propriile conexiuni personale cu acesta care a fost partener cu tatal sau .

Charles merge la resedinta lui Leonides si incepe sa stea de vorba cu diversi membri ai familiei , gasind numeroase potentiale motive la fiecare dintre ei . Charles incepe cu Lady Edith De Haviland , sora primei sotii a lui Leonides care l-a dispretuit pe acesta din cauza atitudinii rece fata de nepotii ei . Fiul cel mare al lui Leonides , Philip , si-a urat tatal pentru ca a fost scos din afacerea familiei si nu i-a pasat de scenariul unei piese de teatru pe care a scris-o pentru sotia sa , Magda . Philip si Magda i-au oferit lui Leonides trei nepoti , Sophia , Eustace si Josephine . Pe langa Crooked House (2017) Filme online subtitrate echipa noastra va mai recomanda si Borg vs. McEnroe (2017) Filme online subtitrate !

Filmul Crooked House (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »