" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Cult of Chucky – Cultul lui Chucky (2017) Filme online

Cult of Chucky – Cultul lui Chucky (2017) Filme online

Loading...

Adultul Andy Barclay se intoarce acasa si are in posesia lui capul lui Chucky care inca este constient si deformat dupa ce a fost torturat in mod repetat de Andy ca razbunare pentru crimele comise . Intre timp , Nica Pierce si-a petrecut ultimii patru ani intr-o institutie de boli mintale dupa ce i s-a inscenat de catre Chucky uciderea familiei sale . In urma mai multor ani de terapie intensa ea a ajuns sa creada cu adevarat ca a fost responsabila pentru crime si ca Chucky este doar o manifestatie a psihozei sale .

Drept rezultat pentru „descoperirea” ei , doctorul responsabil de tratarea sa , Dr. Foley , recomanda ca aceasta sa fie transferata intr-o alta institutie cu regim ceva mai lejer . Ajunsa acolo , Nica devine parte a unui grup de terapie care e format din Malcolm , Angela , Claire si Madeline . Dr. Foley introduce o noua tehnica de terapie care implica o papusa „Baiat Bun” . Majoritatea pacientilor sunt foarte tulburati de papusa , insa Madeline reactioneaza diferit si ia papusa si o trateaza ca pe copilul ei .

Nica este vizitata de Tiffany Valentine care o informeaza ca nepoata ei , Alice , a murit si i-a lasat cadou o papusa Baiat Bun . In acea noapte , Chucky se trezeste si o gaseste pe Nica incercand sa se sinucida . In ziua urmatoare , Nica se trezeste si realizeaza ca incheieturile sale au fost pansate si in balta de sange se afla scris mesajul „nu te grabi ”. Ea descopera apoi faptul ca Angela a murit aparent ca urmare a unei sinucideri , iar in balta de sange se afla mesajul: „Chucky a facut-o!” . Echipa noastra va recomanda si Fitoor (2016) Filme online subtitrate !

Filmul Cult of Chucky – Cultul lui Chucky (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »