" />
miercuri , martie 3 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Dante’s Peak – Orasul Infernului (1997) Filme online HD 720P

Dante’s Peak – Orasul Infernului (1997) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Dante’s Peak – Orasul Infernului (1997) Filme online HD 720P incepe cu Dr. Harry Dalton (Pierce Brosnan) , acesta este un vulcanolog de la United States Geological Survey , impreuna cu partenera lui , Marianne (Walker Brandt) , verifica un vulcan din Colombia iar acesta erupe dintrodata , luandu-i prin surprindere pe cei doi . Acestia cand incearca sa fuga de acolo , Marianne este ucisa de o roca aruncata de vulcan . Harry deplange moartea ei si crede ca ar fi putut preveni acest lucru daca evacua zona mai din timp . Patru ani mai tarziu , Harry este desemnat de seful sau , Dr. Paul Dreyfus (Charles Hallahan) , sa investigheze activitatea seismica de la Dante’s Peak din Washington .

Acesta este un mic oras asezat in apropierea unui vulcan inactiv de dimensiunile celui ce a erupt acum patru ani . Harry soseste in oras atunci cand locuitorii se pregatesc pentru o sarbatoare a fondarii orasului , iar acolo se intalneste cu primarul Rachel Wando (Linda Hamilton) si cu cei doi copii ai ei , Graham (Jeremy Foley) si Lauren (Jamie Renée Smith) . Rachel se ofera sa il duca pe Harry la vulcan in timp ce isi viziteaza fosta soacra , Ruth (Elizabeth Hoffman) .

Acolo , ei descopera fauna moarta si doua cadavre in niste lacuri clocotite . Crezand ca aceasta caldura excesiva este produsa de activitatea vulcanului , Harry ii cere lui Paul sa aduca o echipa care sa studieze varful mai in amanunt . Echipa soseste cu echipamente specifice , insa nu ii confirma temerile lui Harry si sugereaza ca nu au de ce sa se teama . Cu toate acestea , Harry insista pe langa Rachel sa pregateasca orasul pentru un potential dezastru .

Filmul Dante’s Peak – Orasul Infernului (1997) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »