" />
Home / Filme / Movie / Aventura / Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) Filme online HD 720P

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) incepe cu vrajitorul Newt Scamander (Eddie Redmayne) care soseste in New York in 1926 pentru un mic popas in drumul sau catre Arizona . El se intalneste cu Mary Lou Barebone (Samantha Morton) , o No-Maj (om fara puteri magice cum le spuneau ei) care conduce un orfelinat . Ea il avertizeaza explicit despre existenta si pericolul pe care-l reprezinta vrajitorii si vrajitoarele . In timp ce o asculta , un Niffler scapa din servieta magica a lui Newt care se poate expanda si in interorul careia se afla o multime de creaturi magice .

El incearca sa captureze inapoi creatura , dar il implica fara sa vrea pe Jacob Kowalski (Dan Fogler) , un No-Maj care-i ia din greseala servieta lui Newt . Tina Goldstein (Katherine Waterston) il aresteaza pe Newt pentru ca este un vrajitor neinregistrat si il duce la Congresul Magicienilor din Statele Unite ale Americii (CMSUA) in speranta ca datorita acestei „prazi” ea isi va recupera fostul post pe care il pierduse . Cu toate acestea , Presedintele Seraphina Picquery si Aurora Percival Graves , respinge acest caz . Acasa la Jacob , cateva creaturi reusesc sa scape din servieta lui Newt .

Intre timp , Percival Graves (Colin Farrell) o abordeaza pe Credence Barebone (Ezra Miller) , o orfana aflata in grija lui Mary Lou , si se ofera sa o scoata din situatia abuziva in care se afla in schimbul gasirii unei gazde pentru Obscurus , o forta magica intunecata si distrugatoare pe care copiii o manifesta pentru a-si ascunde puterile . Forta poate fi eliberata in timpul perioadelor de furie sau stres , iar Graves crede ca acesta este motivul pentru care se produc fenomene misterioase si distrugatoare in oras .

Filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Server 6 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »