" />
luni , august 2 2021
Home / Filme / Movie / Documentar / Get Me Roger Stone (2017) Filme online

Get Me Roger Stone (2017) Filme online

Loading...

Get Me Roger Stone (2017) Filme online , este un film din anul 2017 . Analizati ascensiunea , caderea si renasterea strategului politic Roger Stone , de decenii membru influent in echipa Trump .

Stone a fost de 12 ani cand a privit-o pe Barry Goldwater sa-l ia pe numele Republican in 1964 si sa apucat de puterea acelui moment si nu sa uitat niciodata inapoi . El a intrat in campania de la Nixon in 1972 , cand avea doar 19 ani . Cu dinti infundati si un soc geeky de par razvratit (care a murit in curand dandyish blond) . Iar dupa ce a primit plati din fondul CREEP , el a fost mentionat , pe scurt , Audierile Watergate . Majoritatea oamenilor au vazut ca un mare pacat al lui Nixon , dar pentru Stone erau niste trucuri murdare ale campaniei Nixon . Care au stat la baza viziunii sale politice . Desi pretinde (cu un ochi) sa actioneze in scrisoarea legii , filosofia sa a devenit : Faceti tot ce este necesar .

In filmul “Get Me Roger Stone online subtitrat“ , Stone este Forrest Gump ca o nevastuica republicana de alpinism social . El a invatat de la cei mai buni , facandu-si amabili cu Roy Cohn , avocatul si fixerul infamat inapoi . Si devenind o forta in cresterea publicitatii negative . Apoi , la timp pentru epoca Reagan de influenta corporativa , sa alaturat lansarii Black , Manafort . Stone si Kelly , firma initiala dedicata lobby-urilor mari . Si-a stabilit infamia – si etosul epocii noi – prin preluarea ca clienti ai unora dintre cei mai rai dictatori din lume , care cautau sa-si inmoaie imaginea ca torturatoare . Cativa ani mai tarziu , Donald Trump sa urcat la presedintie , angajandu-se sa “scurga mlastina” . Dar nu este o coincidenta faptul ca Stone , care a fost guru-ul imaginii lui Trump , a inventat mai mult sau mai putin mlastina . El si Trump nu au avut niciodata prea multa interes sa o scurga . Au purtat-o ​​cu retorica “populista” .

Filmul Get Me Roger Stone (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »