" />
joi , iunie 17 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Ghost Stories (Poveşti cu Fantome) 2017 film online HD

Ghost Stories (Poveşti cu Fantome) 2017 film online HD

Loading...

În anul 1979, tatăl evreu foarte strict al lui Phillip Goodman a alungat-o din familie pe sora lui pentru că a început o relaţie cu un bărbat asiatic. Ca adult, Goodman a ajuns un singuratic în ciuda faptului că este un profesor bine cunoscut şi prezentator al unei emisiuni care expune şarlatani ce pretind că au capacităti supranaturale, un lucru căruia şi-a devotat viaţa pentru a face oamenii să înceteze în a-şi mai distruge vieţile ca urmare a unor superstiţii aşa cum a făcut şi familia lui.

El primeşte invitaţia de-al vizita pe faimosul investigator de paranormal din anii ’70, Charles Cameron, care l-a inspirat pe când era un băietel, dar care a dispărut vreme de câteva deceni, iar acum locuieşte într-o caravană fiind bolnav şi împovărat. Bătrânul îi cere să investigheze trei incidente care spune el că implică fantome cu adevărat şi nu e nicio urmă de înşelătorie, sau cel puţin nu a reuşit el să explice în mod logic cele petrecute.

Primul caz este al unui paznic pe nume Tony Matthews, a cărui soţie a murit de cancer şi care se simte vinovat pentru că nu şi-a mai vizitat fiica ce suferă de un anumit sindrom. El a fost bântuit de spiritul unei fetiţe în timp ce lucra la un azil de femei. Al doilea caz este al unui adolescent pe nume Simon Rifkind, obsedat de ocultism şi are o relaţie rece cu părinţii săi. Al treilea caz îl are în centrul atenţiei pe Mike Priddle, un bărbat ce este terorizat de un spirit malefic în timp ce aşteptă ca soţia lui să nască. Fantoma soţiei sale, care a murit la naştere, îl bântuieşte după ce ar fi adus pe lume un copil inuman.

Filmul Ghost Stories (Poveşti cu Fantome) 2017 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »