" />
miercuri , iunie 16 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Goodbye World (2013) filme online subtitrat

Goodbye World (2013) filme online subtitrat

Loading...

Filmul începe cu James recitând un citat din Henry David Thoreau după care susţine că a văzut colapsul societăţii şi s-a mutat cu familia sa departe de acest haos. Un montaj prezintă prietenii lui din facultate înainte de colaps. Când Laura şi James intră în oraş, el întreabă dacă a fost avertizată despre atacuri. Cu toate că ea neagă iniţial, recunoaşte în cele din urmă că Securitatea Naţională a contactat-o pentru a o întreba despre Lev, pe care îl suspectează că are legătură cu virusul.

În oraş, motocicliştii au preluat controlul asupra unui magazin local şi hărţuiesc localnicii. Cei de la Garda Naţională visitează casa şi cere să o folosească drept bază de operatiuni. Becky obiectează invocând temei constituţionali, iar James le cere să plece. La casă, Laura decodează un mesaj care se repetă şi explică faptul că America se află în acel moment sub legea marţială. În acelaşi timp, vechi rivalităţi ies la suprafaţă şi prietenii încep să se certe cu privire la probleme nerezolvate din trecut.

Becky, care nu s-a simţit niciodată acceptată în rândurile celorlalţi, se ceartă cu ei datorită credinţelor sale libertariene, iar James şi Nick se ceartă din cauza unui proces legat de afaceri. Certurile se intensifică şi, după ce Ariel şi Benji se despart, Lily îl alungă pe Ariel. În acelaşi timp, Nick şi Lily îşi explorează sentimentele reciproce, iar ea solicită divorţul de James. El îi spune că sunt lucruri mult mai importante de care trebuie să se ocupe decât mariajul său.

Filmul Goodbye World (2013) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »