" />
vineri , mai 7 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / He’s Just Not That Into You – Despre barbati si nu numai … (2009)

He’s Just Not That Into You – Despre barbati si nu numai … (2009)

Loading...

Filmul He’s Just Not That Into You – Despre barbati si nu numai … (2009) incepe cu un grup de oameni din Baltimore care se confrunta cu probleme in viata de cuplu , majoritatea fiind provocate de idei diferite in viata de cuplu . Gigi Phillips (Ginnifer Goodwin) spune ca are cele mai mari probleme , aceasta este o tanara femeie care interpreteaza frecvent in mod gresit comportamentul partenerilor sai . Gigi deseori considera in mod gresit ca anumite comentarii sau gesturi venite din partea unor barbati sunt flirturi si se panicheaza mereu atunci cand respectivul barbat pe care-l credea interesat de-a incepe o relatie cu ea nu o mai suna .

Intr-o tentativa de-a se intalni la un bar cu Conor Barry (Kevin Connolly) , un agent imobiliar , ea se imprieteneste cu patronul barului , Alex (Justin Long) , care incepe sa ii spuna cum evita barbatii femeile daca nu le plac . El ii explica faptul ca daca un barbat este cu adevarat interesat de o femeie , atunci va face pe dracu in patru pentru a se reantalni , iar ea a interpretat gresit si si-a imaginat semnele pe care le-ar fi primit .

Prietena si colega de serviciu a lui Gigi , Janine Gunders (Jennifer Connelly) , are probleme in mariajul cu sotul ei Ben (Bradley Cooper) . Pe masura ce Janine este obsedata de redecorarea apartamentului , Ben devine tot mai atras de Anna Marks (Scarlett Johansson) , o instructoare de yoga si cantareata aspiranta , iar sentimentul este unul reciproc . Ben si Ana incep o prietenie ceva mai apropiata sub pretextul ca o ajuta sa isi puna la punct o cariera de cantareata . Prietena Annei , Mary Harris (Drew Barrymore) , lucreaza pentru un ziar local la rubrica de publicitate si il ajuta pe Conor sa isi promoveze afacerea imobiliara . La fel ca si Gigi , ea se intalneste cu diversi barbati , majoritatea cunoscuti online , dar nu reuseste cu niciunul sa ajunga prea departe .

Filmul He’s Just Not That Into You – Despre barbati si nu numai … (2009) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »