" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / Hoffa: Un impuls spre putere (1992) Filme online

Hoffa: Un impuls spre putere (1992) Filme online

Loading...

Filmul Hoffa: Un impuls spre putere (1992) Filme online incepe cu Jimmy Hoffa si Bobby Ciaro care asteapta cu nerabdare intr-o parcare in data de 30 iulie , 1975 . Intrebat de Ciaro daca vrea sa plece , Hoffa refuza . In anul 1935 , tanarul Hoffa se duce la un camion parcat unde soferul acestuia , Ciaro , trage un pui de somn . Hoffa ii spune acestuia beneficiile de care se poate bucura daca se alatura Teamsters , o organizatie internationala de munca , si ii ofera lui Ciaro o carte de vizita pe care scrie „Da-i acestui om orice isi doreste” .

Cateva zile mai tarziu , Ciaro se duce la munca si il gaseste pe Hoffa incercand sa organizeze lucratorii . Hoffa reproseaza anumite lucruri si Ciaro este concediat . Acesta din urma scoate cutitul in fata lui Hoffa , dar asociatul sau il ameninta cu arma si Ciaro arunca cutitul . Ciaro li se alatura celor doi in bombardarea unei spalatorii al carei proprietar a refuzat sa coopereze cu organizatia lor . Flynn este grav ranit si moare in cele din urma , iar Ciaro ii devine mana dreapta lui Hoffa .

In timpul unei greve a Teamsters , ei se bat cu alti muncitori din afara uniunii si cu politia , iar Hoffa este dus la un sef mafiot local . Ciaro , care vorbeste italiana , vine cu el pentru a traduce , iar din acel moment se formeaza o alianta intre mafie si Teamsters . Hoffa se intalneste apoi cu Carol D’Alessandro care ii va deveni cel mai apropiat aliat din mafie . In timpul unei audieri in congres , Hoffa este chestionat de catre insusi Robert F. Kennedy referitor la activitatie sale suspecte pe care le intreprinde prin intermediul uniunii . Pe langa Hoffa: Un impuls spre putere (1992) Filme online echipa CinemaSfera va recomanda si Strange Weather (2016) Filme online subtitrate HD !

Filmul Hoffa: Un impuls spre putere (1992) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »